L’habitatge, la clau pel projecte de vida

L’habitatge és un dret, i és bàsic per poder construir un projecte de vida digna. I la situació actual és un drama. Els preus dels lloguers estan pels núvols, els lloguers han augmentat boi un 40%, l’emancipació del jovent és quasi impossible i les perspectives són funestes. Es porten masses anys sense actuar, sense regular i sense prendre’s amb la seriositat que cal afrontar la urgència de l’emergència habitacional. Fa set mesos que es va anunciar que es faria un topall de preus dels lloguers que impulsava el govern de Pere Aragonès. El govern de l’Estat no hi estava d’acord. Es va impugnar. I ara s’ha hagut d’esperar set mesos per desbloquejar aquesta iniciativa. Una mesura que és útil per la gent. L’acord d’aquesta setmana entre el govern i l’Estat és un grandíssim acord.

Al mes de febrer es publicarà el nou índex de preus de referència i les declaracions de les zones de mercat d’habitatge tens. On Vilafranca hi és.

La mesura del govern Aragonès és positiva i ha d’ajudar a garantir el dret a l’habitatge a la gent del país. Regular el preu dels lloguers ha estat una reivindicació transversal dels moviments socials i de l’àmbit progressista que semblava impossible fa pocs anys. Un èxit sense cap mena de dubte.

I és que governar és això. Trobar respostes i solucions per anar arreglant les problemàtiques socials. Ben cert que una sola mesura no resol el problema de l’habitatge i que cal seguir treballant-hi. Els 10.000 pisos socials en tres anys que ha anunciat el govern Aragonès o doblar les inversió en habitatge que hem acordat en els pressupostos de Vilafranca són mesures que, a partir de la capacitat de cada institució, hi ajuden.

Propostes i respostes per la gent, per posar la nostra societat al dia, per garantir que els projectes de vida de la gent siguin dignes i estables.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 25
Marc, Ània, Calixta

Divendres dia 26
Isidor, Anaclet, Marcel·lina

Dissabte dia 27
M.D. de Montserrat, Zita

Diumenge dia 28
Pere Chanel, Prudenci, Cirí, Valèria

Dilluns dia 29
Caterina de Siena, Ramon, Robert

Dimarts dia 30
Sofia, Pius V, Amador, Pere, Lluís

Dimecres dia 1
Josep, Jeremies, Orenç

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com